Overblijf

Wilt u uw kind laten overblijven op school?

Dat kan! Wij zien overblijven als een belangrijk moment voor de kinderen. Tijdens de middagpauze kunnen kinderen zich weer opladen voor het tweede gedeelte van de schooldag en bieden wij tijdens de overblijf een gezellige en veilige sfeer aan de kinderen. Van 12.15 tot 13.15 uur zorgt een vast overblijfteam ervoor dat de kinderen met elkaar kunnen lunchen en dat daarna nog genoeg tijd overblijft om met elkaar buiten te spelen op één van onze schoolpleinen.

Voor het aan- en afmelden van uw kind voor de overblijf werken wij met het systeem www.overblijvenmetedith.nl. De registratie, administratie en facturering loopt via dit systeem. Tevens kunt u via dit systeem bijzonderheden aan ons doorgeven, zoals het gebruik van medicatie door uw kind of het hebben van een bepaald dieet.

Als school zien wij een gezonde lunch als een essentieel onderdeel van het overblijven. Daarom vragen wij u om een gezonde lunch aan uw kind mee te geven. Kinderen die regelmatig en gezond eten kunnen zich namelijk beter concentreren en leren daardoor beter in de klas.

school_overblijf