OBS De Plevier

De Plevier: jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling

logo

010 416 07 77

directie@obsdeplevier.nl

Aalreep 22-24

Hoogvliet Rotterdam

08:30 - 14:00

Maandag t/m vrijdag

logo

010 416 07 77

directie@obsdeplevier.nl

Plevier 97-99 3191GA Hoogvliet

Zuid-Holland

08:30 - 15:15

Maandag tot en met vrijdag

Aanmelden nieuwe leerlingen

Bent u op zoek naar een basisschool voor uw kind?

En bent u nieuwsgierig naar ons onderwijs op De Plevier? Dan plannen wij graag een kennismaking en rondleiding met u. U kunt hiervoor een afspraak maken met Janneke Westra (directeur) of Mariëlle Slavenburg (adjunct-directeur).

Wij zijn te bereiken via 010- 416 07 77,  directie@obsdeplevier.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij nodigen u en uw kind dan graag uit bij ons op school.  Zo kunnen wij samen met u verkennen of OBS De Plevier de juiste school is voor uw kind.

Heeft u uw kind bij ons ingeschreven? Dan neemt anderhalve maand voor uw kind vier jaar wordt de leerkracht contact met u op. Dit om nader kennis te maken en wendagen af te spreken, want vanaf een maand voordat uw kind vier jaar wordt, mag er vier dagdelen bij ons in de kleutergroep gewend worden.

Samen met u zullen wij een fijne start bij ons op De Plevier verzorgen voor uw kind.

school_kinderen

Het kan ook zijn dat uw kind al onderwijs heeft genoten op een andere school en u overweegt om uw kind naar onze school over te plaatsen. Ook in dat geval maken wij dan graag eerst kennis met u en uw kind. Mocht u dan over gaan tot aanmelden, dan bestuderen wij altijd het onderwijskundig rapport van uw kind van de vorige school, aangevuld met de afgenomen toetsen. Dit om een goed beeld te krijgen van het niveau van uw kind en om in te schatten of er eventueel extra ondersteuning nodig is om uw kind goed mee te kunnen laten komen. Wij zijn ons er daarnaast ten zeerste van bewust dat een overstap van school voor kinderen een grote overgang is. Daarom bieden wij in zo’n situatie ruimte aan uw kind om te wennen. Afspraken hier omtrent zult u in samenspraak met de betreffende leerkracht maken.