Gebouw & faciliteiten

Ons schoolgebouw straalt rust uit en door de verschillende ingangen en schoolpleinen verloopt de in- en uitloop door de school ook rustig. Het pand is nu 40 jaar oud en vlak vóór de zomer van 2018 heeft de gemeente besloten om dat wij een nieuw schoolpand zullen krijgen. En daar worden wij als school erg enthousiast van!

Het biedt ons namelijk weer nieuwe mogelijkheden om ons hedendaagse (en toekomstige) onderwijs te geven in een school, die aansluit bij de wensen en behoeften van de leerlingen om het leren zo optimaal mogelijk te faciliteren. Op dit moment zijn wij met het team dan ook druk bezig om onze ideeën en wensen voor het nieuwe pand op papier te zetten en daar betrekken wij de leerlingen(raad) en de ouders nauw bij. Wanneer wij onze ambities volledig hebben uitgewerkt zal een architect gezocht worden, die de tekeningen eind 2019 gereed zal hebben. Vervolgens zullen de voorbereidingen voor de bouw getroffen worden. Vanaf dan zullen wij er scherp op zijn dat de bouw het onderwijs zo min mogelijk belemmerd. Het streven is dat in 2022 het nieuw schoolpand gerealiseerd is.

Op deze pagina zullen wij u op de hoogte houden van de stand van zaken met betrekking tot de voorbereidingen en de bouw.

boom_de_plevier