school_kinderen
de_plevier

OBS de Plevier

De Plevier is een openbare basisschool, centraal gelegen in de kindvriendelijke wijk Boomgaardshoek in Hoogvliet. Wij streven naar een veilige en vertrouwde school voor alle leerlingen. Veel waarde wordt door de school dan ook gehecht aan een klimaat met veel structuur en rust, waarbij er ook ruimte geboden wordt aan de individuele ontplooiing. OBS De Plevier staat voor een veilig pedagogisch klimaat waarin iedereen, ongeacht cultuur, overtuiging of achtergrond welkom is. De school besteedt dan ook veel aandacht aan gedrag tijdens de lessen. Elkaar helpen en respect hebben voor een ander zijn wezenlijke onderdelen tijdens de lessen en dat begint al bij de start van de dag waarbij de leerlingen hun leerkracht groeten met een hand.

kinderen_lunch
sportieve_school